این تحقیق به بررسی اثرات بلند مدت محیط های غذایی اجتماعی بر روی مدیریت وزن رفتاری در شاخص توده بدنی ( (BMI میپردازد. نمونه شامل 98871 نفر مرد و 15385 زن شرکت کننده در برنامه مدیریت وزن، و همچنین 461302 و 37192 نفر مرد و زن برای کنترل نمونه ها بود. ما محیط های غذایی محلی را با شمارش تعداد سوپرمارکتها، فروشگاهها، و فست فودها به شعاع یک مایلی در اطراف خانه هر فرد بررسی کردیم. از مدلهای رگرسیون تفاضلی بین فرد و تقویم زمانی برای تخمین استفاده کردیم. تاثیرات ایجاد شده در طول زمان توسط ویژگیهای محیطی غذای محلی در زیر مجموعه جمعیتی فوق مشخص شده است. شواهد کمی مبنی بر تاثیرات بلند مدت برنامه مدیریت وزن بسته به تفاوت محیط غذایی محلی وجود دارد. سازگاری فیزیولوژیکی ممکن است تاثیرات محیطی را بر پایبندی به رژیمهای رفتاری کاهش وزن در بلند مدت تحت الشعاع قرار دهد.
این تحقیق برگرفته از مقاله
Long-Term Weight Loss Effects of a Behavioral Weight Management Program: Does the Community
Food Environment Matter
است که در سال 2017 در مجله International Journal of Environmental Research and Public Health به چاپ رسیده است.
تعداد صفحات تحقیق 18 صفحه و در قالب word ارایه شده است که قالب ویرایش است.
این تحقیق جهت ارایه سمینار یا تحقیق دانشجویی برای دانشجویان پرستاری و پیراپزشکی مناسب است.
مدیریت وزن_1558012548_26903_7160_1893.zip0.86 MB |